Διαγωνισμός Μηχανικής “EBEC Patras 2022”

  • από

📢 Ο EBEC Patras 2022 επιστρέφει live για 12η χρονιά από τον BEST Patras!

⚙️ Είσαι φοιτητής Πολυτεχνικής ή Θετικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών;

⚙️ Το να διεκδικήσεις με την ομάδα σου τον τίτλο των “Καλύτερων Ευρωπαίων Μηχανικών” σε εξιτάρει;

⚙️ Σκέφτεσαι να τεστάρεις τις γνώσεις σου και να πάρεις μέρος με τους φίλους σου σε έναν Διαγωνισμό Μηχανικής μεγάλης κλίμακας;

🎯Τότε μη χάνεις χρόνο και άδραξε την ευκαιρία για συμμετοχή στο μεγαλύτερο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Μηχανικής EBEC!

Ο BEST Patras διοργανώνει τον 12ο Διαγωνισμό Μηχανικής  ή αλλιώς European BEST Engineering Competition (EBEC), o οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 17-20 Μαρτίου. Θα συμμετέχουν 80 φοιτητές από το Πανεπιστήμιο Πατρών και θα αποτελείται από δύο κατηγορίες, το Case Study και το Team Design. Σε κάθε μια οι 4-μελείς ομάδες καλούνται να επιλύσουν ένα δοσμένο επιχειρηματικό ή τεχνικό πρόβλημα σε συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο και με συγκεκριμένα παρεχόμενα υλικά, παρουσιάζοντας τελικά τη λύση τους.

Ο διαγωνισμός χωρίζεται σε 3 επίπεδα με πρώτο τον Τοπικό Γύρο της Πάτρας. Ακολουθεί ο Εθνικός Γύρος, όπου η νικήτρια ομάδα θα αναμετρηθεί με τις αντίστοιχες της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και των Χανίων. Τέλος, οι νικητές θα διεκδικήσουν μια θέση στον Τελικό Γύρο στο Ζαγκρεμπ της Κροατίας.

Στα πλαίσια της κατάλληλης προετοιμασίας των συμμετεχόντων για το διαγωνισμό, οργανώνεται μια ημερίδα workshops το Σάββατο 12 Μαρτίου όπου εταιρείες-συνεργάτες του BEST Patras καλούνται να ενισχύσουν τις δεξιότητες των συμμετεχόντων στην διαχείριση χρόνου (Time Management) και την παρουσίαση (Presentation skills).

#When: 17-20 Μαρτίου

#Where: Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, Πανεπιστήμιο Πατρών

#How to apply: 

1️⃣ Δημιούργησε την ομάδα σου (4μελής)

2️⃣ Επέλεξε μια Κατηγορία μεταξύ Case Study και Team Design 

3️⃣ Συμπλήρωσε τη φόρμα (ατομικά ή ομαδικά) μέχρι τις 25/02:

 

https://forms.gle/wH3eBMrHgA2QfTBT9

ℹ Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τους γύρους του Διαγωνισμού και τις κατηγορίες του, μπες τώρα στο bestpatras.org/ebecpatras2022 ή στείλε μήνυμα στον @best_patras!

#takethechallenge  #EBECPatras #BESTPatras #engineering #competition #careersupport #complementaryeducation #STEM #development