Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS FOR YOUNG ENTREPRENEURS – ERASMUS ΝΕΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

Το Erasmus for Young Entrepreneurs είναι ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα διασυνοριακής ανταλλαγής, το οποίο προσφέρει σε νέους ή φιλόδοξους επιχειρηματίες, χωρίς να υπάρχει ηλικιακό όριο, την ευκαιρία να αποκομίσουν γνώσεις από έμπειρους επιχειρηματίες, οι οποίοι διευθύνουν επιχειρήσεις σε κάποια από τις συμμετέχουσες στο πρόγραμμα χώρες. Πρόκειται για μία συνεργασία με αμοιβαία οφέλη καθώς αμφότερες οι πλευρές μπορούν, επίσης, να ανακαλύψουν νέες ευρωπαϊκές αγορές ή επιχειρηματικούς εταίρους και διαφορετικούς τρόπους επιχειρηματικής δράσης.

Ουσιαστικά, ο Νέος Επιχειρηματίας εγγράφεται στην πλατφόρμα του προγράμματος, επιλέγει τον Έμπειρο Επιχειρηματία στην επιχείρηση του οποίου θέλει να μεταβεί για να αποκομίσει γνώσεις και εμπειρία, από ένα σύνολό 8.000 Εμπείρων Επιχειρηματιών του εξωτερικού, πραγματοποιείται μια επικοινωνία μεταξύ τους ώστε να συμφωνήσουν για την διάρκεια, την ακριβή περίοδο και το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων και ξεκινάει άμεσα η κινητικότητα.

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε το site του προγράμματος με όλες τις πληροφορίες:  https://www.erasmus-entrepreneurs.eu/

Το Κέντρο δια Βίου Μάθησης ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ σας προσκαλεί στην διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση του προγράμματος Erasmus for Young Entrepreneurs στις 17/05/22 στις 15.00.

Σύνδεσμος zoom: https://zoom.us/j/95349604813?pwd=TklNRk1qWU9tN1FlWVZLbUZuR2t2UT09

password : kainotomia

Το Κέντρο δια Βίου Μάθησης ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ είναι ο ενδιάμεσος οργανισμός ΙΟ (Intermediate Organization) και υποστηρίζει τη συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια της.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας