Η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση για μεταπτυχιακά της QS επιστρέφει στην Ελλάδα!

  • από

Η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση πανεπιστημίων αποκλειστικά για μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα της QS επιστρέφει!

Μετά από δύο χρόνια διαδικτυακής παρουσίας η QS επιστρέφει και πάλι φέρνοντας κοντά σου τα καλυτέρα πανεπιστήμια του κόσμου από του πιο δημοφιλείς προορισμούς σπουδών.

Η λίστα των πανεπιστημίων περιλαμβάνει:

University of Cambridge, Imperial College, University of Manchester, University of Warwick, Strathclyde Business School, Lancaster University Management School, University of Kent, Brussels School of Governance, European University, Bocconi, MIP, Maastricht School of Management, Radboud University, Aristotle University of Thessaloniki, University of Macedonia και πολλά άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε την πλήρη λίστα με τα πανεπιστήμια κάντε κλικ εδώ

Στην έκθεση συμμετέχουν εκπρόσωποι πανεπιστημίων, σύμβουλοι σταδιοδρομίας και εκπαιδευτικοί οργανισμοί, οι οποίοι παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες για μεταπτυχιακά, τα κριτήρια εισαγωγής, την αίτηση για Visa για σπουδές στην Αγγλία, τα απαραίτητα δικαιολογητικά καθώς και τις προοπτικές καριέρας μετά το τέλος των σπουδών.

Επιπλέον οφέλη της έκθεσης:

  • 5000+ προγράμματα μεταπτυχιακών
  • QS Υποτροφίες για μεταπτυχιακά
  • Σεμινάρια, workshops
  • Συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού
  • Εικονικές συνεντεύξεις και networking με επιτυχημένους απόφοιτους

Τόπος και ημερομηνία διεξαγωγής της έκθεσης:
Αθήνα, Τετάρτη 9 Μαρτίου, Royal Olymptic Hotel Athens, 17:30-20:00
Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 10 Μαρτίου – The Met Hotel, 17:30-20:00

Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν αλλά απαιτείται η εγγραφή ηλεκτρονικά εδώ:

Για την ασφάλεια του προσωπικού, των εκθετών και των επισκεπτών της έκθεσης τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού είναι σε ισχύ. Η χρήση μάσκας KN95 ή FFP2 είναι απαραίτητη και θα γίνεται έλεγχος covid pass. Τέλος πρόσβαση στην έκθεση θα έχουν μόνο οι εμβολιασμένοι και νοσήσαντες με πιστοποιητικό.

Επιπλέον για την έκθεση της Αθήνας, όσοι επισκέπτες δεν έχουν εμβολιαστεί πλήρως, θα πρέπει να υποβάλουν ένα αρνητικό τεστ Antigen/Rapid test που δεν είναι παλαιότερο των 24 ωρών ή ένα αρνητικό τεστ PCR που δεν είναι παλαιότερο των 72 ωρών πριν από την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε  στο Greece@qs.com