Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ομάδα εθελοντών – φοιτητών | ADHD Hellas

Αναζητούνται φοιτητές για να απασχοληθούν εθελοντικά σε μια από τις διαθέσιμες θέσεις της ομάδας εθελοντών – φοιτητών του ADHD Hellas! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση εθελοντικής εργασίας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί τους. 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση volunteers.adhdhellas@gmail.com

Εάν είστε ενήλικας με ΔΕΠ-Υ, γονέας παιδιού με ΔΕΠ-Υ, εκπαιδευτικός ή επαγγελματίας ψυχικής υγείας, σας προτρέπουμε να γίνετε, εκτός από εθελοντής/εθελόντρια, μέλος του σωματείου.  

Η Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητας (ΔΕΠ-Υ) είναι μια από τις συχνότερες νευροβιολογικές διαταραχές της παιδικής ηλικίας, η οποία σε μεγάλα ποσοστά συνεχίζει και στην ενήλικη ζωή. Ωστόσο, εξακολουθεί να υποδιαγιγνώσκεται στη χώρα μας. Γι’ αυτό, ως η ΜΚΟ ADHD Hellas, προσπαθούμε μέσα από τις δράσεις μας να δώσουμε την ευκαιρία σε παιδιά, αλλά και σε ενήλικες, να ξεπεράσουν τις δυσκολίες τους και να διασφαλίσουν το μέλλον τους, ενημερώνοντας και καθοδηγώντας. Διοργανώνουμε εκπαιδευτικά σεμινάρια, εκδηλώσεις σε σχολεία, συνέδρια με διεθνείς ομιλητές, παρέχουμε ομάδες υποστήριξης και διάφορες μορφές επικοινωνίας, για την ενημέρωση, υποστήριξη και καθοδήγηση γονέων, εκπαιδευτικών, επαγγελματιών υγείας και ενηλίκων με ΔΕΠ-Υ, μέσω μιας ομάδας επιστημόνων του χώρου ψυχικής και γενικής υγείας και της εκπαίδευσης.