Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Προσδιορίζοντας και αναδεικνύοντας, τις γνώσεις, την εμπειρία αλλά και τις δεξιότητές σου, συντάσυμε για σένα ένα σύγχρονο και δομημένο βιογραφικό, εξασφαλίζοντας σου ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τον οποιαδήποτε επαγγελματικό η ακαδημαϊκό σου στόχο.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Συχνές Ερωτήσεις

Αφού συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος βιογραφικού η ομάδα του unities θα έρθει άμμεσα σε επικοινωνία μαζί σου για να σε καθοδηγήσει! Η διαδικασία δημιουργίας ή βελτίωσης του βιογραφικού είναι άμμεση, εύκολη και γρήγορη με ανοιχτή επικοινωνία για απορίες, διευκρινίσεις και συμβουλές.

Όλες οι πληροφορίες είναι αυστηρά εμπιστευτικές μεταξύ εσάς και του Unities και δεν κοινοποιoύντε σε τρίτους.

Το ATS, ή Applicant Tracking System, είναι λογισμικό που χρησιμοποιείται στο 90% των μεγάλων εταιρειών για να φιλτράρει τους υποψηφίους με βάση τα προσόντα τους. Η βελτιστοποίηση για αυτό το σύστημα διασφαλίζει ότι το βιογραφικό σας δεν μπαίνει στο σωρό απόρριψης του συστήματος προτού καν φτάσει στον εργοδότη!

Το κόστος της υπηρεσίας δημιουργίας ή βελτίωσης του βιογραφικού είναι 40€ και η πληρωμή γίνεται αφότου έχεις δει το βιογραφικό και είσαι πλήρως ικανοποιημένος/η με το αποτέλεσμα!

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την δημιουργία βιογραφικού

Translate »