Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

📢 OPEN CALL | Άνοιξαν οι αιτήσεις για δύο νέα προγράμματα του ReGeneration!

Report Abuse

c0199642-4c96-4148-a706-4923205549fd
📢 Το ReGeneration Academy on Cloud Tools & Technology vol. 3 powered by Microsoft προσφέρει ένα εντατικό πρόγραμμα hands-on εκπαίδευσης βασικών και πιο προχωρημένων αρχών σχετικών με Cloud Tools & Technologies, το οποίο συγκεκριμένα εξειδικεύεται στην ανάπτυξη Web εφαρμογών και λύσεων στο Microsoft Azure. Ο σκοπός της ακαδημίας είναι να προετοιμάσει ανταγωνιστικούς και εξειδικευμένους επιστήμονες, ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις θέσεις σε τομείς σχετικούς με την τεχνολογία και τον προγραμματισμό.
 
🏁 Ο 15ος Γενικός Κύκλος του ReGeneration είναι η ναυαρχίδα του ReGeneration και απευθύνεται σε νέους και νέες πτυχιούχους, με ή χωρίς αναπηρία από οποιοδήποτε ακαδημαϊκό υπόβαθρο. Το πρόγραμμα έχει στόχο την κατάρτιση των finalists σε ήπιες δεξιότητες, προετοιμάζοντάς τους να διεκδικήσουν δυναμικά την επόμενη θέση τους στην αγορά εργασίας, σε μια από τις 1600 εταιρείες του δικτύου του ReGeneration.
 
Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής μπορείτε να δείτε εδώενώ μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα του ReGeneration στο info@regeneration.gr
 
-------
ReGeneration
To ReGeneration είναι το μεγαλύτερο και πιο πολυσυμμετοχικό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης και εκπαίδευσης που απευθύνεται σε ταλαντούχους νέους/ες πτυχιούχους όλων των ειδικοτήτων που ενδιαφέρονται να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα και να ξεχωρίσουν στην Ελλάδα!
Σήμερα, μέσω του ReGeneration περισσότεροι/ες από 2800 νέοι/ες πτυχιούχοι έχουν βρει τη θέση εργασίας των ονείρων τους σε περισσότερες από 1050 εταιρείες.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ReGeneration, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.regeneration.gr, κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram & το LinkedIn.

Author Info

Avatar

unities

Member since 2 έτη ago
View Profile
Translate »