Σχετικά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Το University Opportunities (Uni-ties) είναι μια πλατφόρμα ανακάλυψης ευκαιριών προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης για νέους και φοιτητές!

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ
Το Uni-ties παρέχει ελεύθερη, εύκολη και ίση πρόσβαση σε ευκαιρίες (σεμινάρια, workshops, προγράμματα ανταλλαγής, πρακτική, διαγωνισμοί, εκπαιδευτικά προγράμματα εθελοντισμός κ.α.) για τη νεολαία δωρεάν, ανεξάρτητα από την γεωγραφική τους θέση. Το Uni-ties εργάζεται επίσης ακατάπαυστα για να δημιουργήσει μια αποτελεσματική γέφυρα μεταξύ των ατόμων που αναζητούν ευκαιρίες και των παρόχων ευκαιριών για αμοιβαία και επωφελή ανάπτυξη μέσω της ανταλλαγής γνώσεων και πληροφοριών.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ
Η Uni.ties πιστεύει ότι η «Πρόσβαση στις Πληροφορίες» δεν είναι προνόμιο, αλλά βασικό δικαίωμα. Παρά την αξιέπαινη ανάπτυξη της Τεχνολογίας Πληροφοριακών Επικοινωνιών, υπάρχει μια οξεία ανεπάρκεια στα επίπεδα ευαισθητοποίησης των νέων σχετικά με τις διαφορετικές ευκαιρίες που σχετίζονται με την ανάπτυξη τους. Στόχος μας είναι να διευκολύνουμε τους νέους να μετατρέψουν κάθε τέτοια ευκαιρία σε επιτυχία!

Οι στόχοι μας:

  • Παροχή πρόσβασης στις πληροφορίες ευκαιριών για όλους
  • Δημιουργία  αποτελεσματικής γέφυρας μεταξύ των ατόμων που αναζητούν ευκαιρίες και των παρόχων ευκαιριών

 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ

  1. Δωρεάν πρόσβαση σε εκατοντάδες ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης
  2. Δωρεάν πρόσβαση σε εκπαιδευτικές προτάσεις και συμβουλές
  3. Δυνατότητα διαμοιρασμού των ιστοριών επιτυχίας σας με νέους για να τους εμπνεύσετε και να τους παρακινήσετε.
  4. Εύκολη επικοινωνία και διασύνδεση μεταξύ παρόχων ευκαιριών και νέων που αναζητούν ευκαιρίες.