Το Uni-ties.gr είναι η πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα ανακάλυψης και πληροφόρησης διαθέσιμων ευκαιριών για νέους και φοιτητές στην Ελλάδα οι οποίες μπορούν να συμβάλλουν στην προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη αλλά και στην εξάσκηση απαραίτητων γνώσεων και δεξιοτήτων που απαιτεί η σύγχρονη εποχή!

Το Uni-ties.gr ξεκίνησε το έργο του το 2018 με πρωτοβουλία φοιτητών, προκειμένου να βρεθεί μία λύση στο πρόβλημα της έλλειψης και της δυσκολίας εύρεσης εκδηλώσεων, σεμιναρίων, εθελοντικών δράσεων και γενικά ευκαιριών προσωπικής ανάπτυξης, δικτύωσης και επαγγελματικής εξέλιξης που απευθύνονται σε νέους και φοιτητές.

Πιστεύουμε ότι η ελεύθερη Πρόσβαση στην πληροφορία δεν είναι προνόμιο, αλλά βασικό δικαίωμα για όλους. Οραματιζόμαστε τη δημιουργία μιας γενιάς νέων, πιο ενεργή, η οποία θα έχει επίγνωση των διαθέσιμων και ποικίλων ευκαιριών προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης αλλά και τη δημιουργία ενός δικτύου αλληλοϋποστήριξης μεταξυ των παρόχων τέτοιων ευκαιριών.

Νέοι / Φοιτητές

Στο Uni-ties.gr θα βρείς ευκαιρίες σχετικά με Προγράμματα ανταλλαγής νέων, Σεμινάρια/Συνέδρια, Μεταπτυχιακά/Υποτροφίες, Εθελοντικές δράσεις, Φοιτητικούς διαγωνισμούς, Εργασία/Πρακτική άσκηση, Eκπαιδευτικά προγράμματα κ.α.!

Πάροχοι Ευκαιριών

Στο Uni-ties.gr μπορείς επίσης να δημοσιεύεις δωρέαν, εύκολα και γρήγορα τις δικές σου ευκαιρίες μέσα από το site μας και να τις μοιράζεσαι έτσι με ολόκληρη την κοινότητα του Uni-ties! 

01 


SignUp

Είτε είσαι πάροχος ευκαιριών είτε νέος/φοιτητής φτιάξε δωρέαν τον λογαριασμό σου!

 

02


Submit Opportunity

Ανέβασε την ευκαιρία σου στο Uni-ties.gr μέσα από την ειδική φόρμα δημοσίευσης ευκαιρίας μας!

 

03


Get Visible

Κάνε την ευκαιρία σου ορατή σε ολόκληρη την κοινότητα του Uni-ties (Facebook, Isntagram, Linkdedin κ.α)! 

 

Κοινότητα

7500

Facebook Community

6000

Instagram Community

2000

Opportunities

55

Community Partners