Ανταλλαγή νέων “In Art Concordia: A journey through the European arts” στην Ιταλία

Δημοσιεύτηκε από τον/την Uni-ties.gr στις

Report Abuse

GH – Insta Post (19)GH – Insta Post (19)

Ανταλλαγή νέων στην Ιταλία με τους συμμετέχοντες από 6 χώρες από τον οργανσμό Growth Hub

Στόχος αυτής της κινητηκότητς είναι να βοηθήσει όλους τους συμετέχοντες να κατανοήσουν καλύτερα πώς να χρησιμοποιούν τις τέχνες για να προσεγγίσουν τις περιθωριοποιημένες και ευάλωτες ομάδες νέων και πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι τέχνες για να μοιραστούν θετικές αξίες και να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της βίαιης ριζοσπαστικοποίησης των νέων. Θα περιλαμβάνει δραστηριότητες επίλυσης προβλημάτων μέσω διαπολιτισμικών ομάδων και συνεργασίας καθ'όλη την εβδομάδα.

Οι νέοι θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν καλές πρακτικές, να εξερευνήσουν εργαλεία κοινωνικών μέσων, να εργαστούν για το σχεδιασμό στρατηγικής και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους.

Θα εξερευνήσουν επίσης τους πολιτισμούς των άλλων χωρών, θα ανταλλάξουν θετικές πολιτιστικές αξίες και θα δημιουργήσουν νέους διεθνείς φίλους ως αποτέλεσμα αυτής της διακρατικής συνεργασίας.

Η δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα.

👥4 άτομα 18-30 ετών και 1 leader 24+
🗓 13-21.03.2023 (Συμπεριλαμβάνονται οι μέρες του ταξιδιού)
✨Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 12.01.2023 ✨
👉 Δήλωσε συμμετοχή εδώ:   (https://forms.gle/DZZCmr6KjmVfV6GX7)
Δες περισσότερες πληροφορίες στο InfoPack  ( https://bit.ly/3vvJpJI )

Location

Author Info

Avatar

Uni-ties.gr

Member since 3 έτη ago
View Profile
Κατηγορίες:

Uni-ties.gr

Το University Opportunities (Uni-ties) είναι η πρώτη πλατφόρμα ανακάλυψης και πληροφόρησης διαθέσιμων ευκαιριών για νέους και φοιτητές στην Ελλάδα οι οποίες μπορούν να συμβάλλουν στην προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη αλλα και στην εξάσκηση απαραίτητων γνώσεων και δεξιοτήτων που απαιτεί η σύγχρονη εποχή!

Translate »