Άσκηση προσομοίωσης διεθνούς πολιτικής κρίσης

Δημοσιεύτηκε από τον/την SAFIA Student Association For International Affairs στις

Report Abuse

Άσκηση προσομοίωσης διεθνούς πολιτικής κρίσηςΆσκηση προσομοίωσης διεθνούς πολιτικής κρίσης
🗣️Η SAFIA - Student Association For International Affairs σας προσκαλεί στην Άσκηση προσομοίωσης διεθνούς πολιτικής κρίσης η οποία θα λάβει χώρα το Σάββατο 29 Απριλίου 2023, στο New York College(Θεσσαλονίκης 286, Ταύρος Αττικής) στις 16:00 μ.μ. 🎉
Σκοπός της προσομοίωσης είναι η διεξαγωγή επί χάρτου της διαχείρισης ενός θερμού επεισοδίου μεταξύ δύο χωρών. Μία πολιτική κρίση έχει ξεσπάσει μεταξύ δύο χωρών, η οποία προκλήθηκε από ένα θερμό επεισόδιο το οποίο έλαβε χώρα εντός μίας αμφισβητούμενης-γκρίζας περιοχής. Μεταξύ των δύο χωρών αναπτύσσονται εντάσεις. Και οι δύο χώρες απειλούν με κλιμάκωση και χρήση στρατιωτικών μέσων. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ως μία από τις δύο συγκρουόμενες χώρες ή ως τρίτα μέρη(σύμμαχος χώρα), αξιοποιώντας σε θεωρητικό επίπεδο όλα τα μέσα των διεθνών σχέσεων για την επίλυση της κρίσης.
‼️Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές έως και την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023 στις 18:00 μ.μ. (https://docs.google.com/.../1FAIpQLSf9XWfKrs4.../viewform...)

Location

Author Info

Avatar

SAFIA Student Association For International Affairs

Member since 1 έτος ago
View Profile
Κατηγορίες:

SAFIA Student Association For International Affairs

Η φοιτητική Οργάνωση SAFIA - Student Association For International Affairs είναι μια μη κυβερνητική/μη κερδοσκοπική Οργάνωση διαπανεπιστημιακού χαρακτήρα. Κοινό στοιχείο των μελών της Οργάνωσης είναι το ενδιαφέρον τους για το διεθνές γίγνεσθαι. Στόχος της είναι η ευαισθητοποίηση και ουσιαστικότερη ενασχόληση των φοιτητών με θέματα που άπτονται των διεθνών σχέσεων και της διεθνούς πολιτικής, μέσω μιας σειράς επιστημονικών δράσεων, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται η ύπαρξη Μόνιμης Ομάδας Εργασίας (ΜΟΕ) με στόχο την έρευνα.

Translate »