«Χορεύουμε;» @ Centro

Δημοσιεύτηκε από τον/την iasis at Centro Day Center στις

Report Abuse

LOGO_IASIS-AT-_vertical_gray-1 LOGO_IASIS-AT-_vertical_gray-1

💃🎉  «ΧΟΡΕΥΟΜΕ;» @ Centro

Ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο των παραδοσιακών χορών (και οχι μόνο)  και ενωθείτε μαζί μας σε μια νέα ομάδα χορού για αρχάριους! Στο IASIS AT CENTRO , δίνουμε την ευκαιρία σε όλους, ανεξαρτήτως επιπέδου εμπειρίας, να εκφράσουν τον εαυτό τους μέσα από τον χορό.

📅 Πότε: ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΕΝΑΡΞΗ 16/1 18:30-19:30

📍 Που: ΠΑΤΗΣΙΩΝ 68 & ΚΟΤΣΙΚΑ 2 , 1ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ

Είτε είστε αρχάριοι είτε έχετε ήδη εμπειρία, αυτή η ομάδα είναι για εσάς! Μαθήστε τα βήματα των πιο όμορφων παραδοσιακών χορών, απολαύστε τη μουσική και γνωρίστε νέους φίλους που αγαπούν τον πολιτισμό και τον χορό.

Φέρτε μαζί σας την ενέργεια και το χαμόγελό σας, και αφήστε τον ρυθμό να σας οδηγήσει! Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η εμπειρία θα σας γεμίσει χαρά και θα δημιουργήσει αξέχαστες στιγμές.

Εάν έχετε ερωτήσεις ή θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2108210520 & iasisdaycenter@gmail.com

Opportunity Location

Opportunity Social Info

Social Media Links

Author Info

Avatar

iasis at Centro Day Center

Member since 2 μήνες ago
View Profile
Κατηγορίες:

iasis at Centro Day Center

Το Iasis | At Centro είναι ένα Κοινοτικό Κέντρο με εξειδίκευση στην ψυχική υγεία . Λειτουργεί από το 2008 και στεγάζεται στο κέντρο της Αθήνας. Είναι μια ανοιχτή δομή παροχής θεραπευτικών, ψυχαγωγικών και εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε ενήλικες που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας, οι οποίοι διαβιούν είτε σε προστατευμένες δομές (οικοτροφεία, διαμερίσματα και ξενώνες), είτε με την οικογένεια τους αλλά και σε οποιονδήποτε στην κοινότητα επιθυμεί να λάβει μέρος στις δράσεις και τις ομαδικές δραστηριότητες που διοργανώνονται. Απώτερος στόχος του είναι να δράσει τόσο στο επίπεδο της ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης μέσα από θεραπευτικά προγράμματα, όσο και στο επίπεδο της πρόληψης και της ενημέρωσης για την Ψυχική Υγεία. 📍28ης Οκτωβρίου 68 & Κότσικα 2, Αθήνα, 10434 (1ος όροφος) 📞2108210520 ✉ iasisdaycenter@gmail.com

Translate »