Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

«Διαχείριση και Οργάνωση των Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών»

Report Abuse

311570703_2049837665205748_8583135627116301651_n

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ

«Διαχείριση και Οργάνωση των Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών» Εργαστείτε με έμπνευση και δημιουργείστε Κοινωνικό Αντίκτυπο

Πέμπτη-Παρασκευή 10 & 11 Νοεμβρίου 2022
Πέμπτη-Παρασκευή 17 & 18 Νοεμβρίου 2022

Ώρες 19.00-21.00

Δεν σας ικανοποιούν οι παραδοσιακές δουλειές ενώ ξέρετε ότι μπορείτε να προσφέρετε εργασία να κάνετε την διαφορά και να αφοσιωθείτε σε πραγματικό Κοινωνικό έργο; Σας ενδιαφέρει ένα επάγγελμα που θα έχει πραγματικό κοινωνικό αντίκτυπο και σας εξασφαλίζει ποιότητα ζωής που σας επιτρέπει να έχετε τον έλεγχο της μέρας σας και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν;

Έχετε σκεφτεί την δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα μη κερδοσκοπικό φορέα πάνω στο αντικείμενο που σας ενδιαφέρει; Να αμείβεστε ή/και να εργάζεστε σε αυτόν; Χωρίς να χρειαστεί να επενδύσετε τεράστια κεφάλαια για αρχή; Με δυνατότητες ανάπτυξης Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας και ευκαιρίες χρηματοδότησης;

Αν αυτή είναι η περίπτωσή σας, τότε ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός είναι το κατάλληλο όχημα που θα σας οδηγήσει εκεί που ονειρεύεστε να δημιουργήσετε και να εργαστείτε. Τα επιμορφωτικά σεμινάρια ενηλίκων CosmoSeminars αποτελούν το κορμό του εκπαιδευτικού προγράμματος του Cosmos Of Culture και αφορούν εκπαιδεύσεις που ενδιαφέρουν τους μη κερδοσκοπικούς φορείς και τους φορείς Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.

Στο σεμινάριο «Διαχείριση και Οργάνωση Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών» μαθαίνουμε πως οργανώνουμε και διαχειριζόμαστε τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό μας, τον τρόπο λειτουργίας του, πως υλοποιούμε τις δράσεις, εκδηλώσεις και προγράμματά μας και πως εργαζόμαστε πραγματικά για την ανάπτυξή του.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους θα ήθελαν να γνωρίσουν τον τομέα των μη κερδοσκοπικών φορέων και τον τρόπο λειτουργίας τους. Ο τομέας αυτός – αν και λιγότερο γνωστός- προσφέρει πλέον ένα σημαντικό μερίδιο στην οικονομία και ταυτόχρονα ανοίγει δρόμους σε νέα χρηματοδοτικά εργαλεία.

 Το σεμινάριο αποτελείται από (4) δίωρα μαθήματα που το καθένα περιλαμβάνει:
ΜΑΘΗΜΑ 1
Οι πέντε Πυλώνες στήριξης. Οι διαφορετικές μορφές μη κερδοσκοπικών οργανισμών και η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση. Ομοιότητες και διαφορές. Πως γίνεται/συμπληρώνεται ένα σωστό Καταστατικό. Φορολογικά και λογιστικά θέματα.
ΜΑΘΗΜΑ 2
Πλάνο οργάνωσης και λειτουργίας του μη κερδοσκοπικού οργανισμού. Η μέθοδος «τα μικρά κομμάτια κάνουν το μεγάλο παζλ». Το δίδυμο τη επιτυχίας: Επαφές και Προβολή Με ποιους και πως θέλουμε να δράσουμε
ΜΑΘΗΜΑ 3
Σχέδιο Δράσης και η Ορατότητα του Οργανισμού. Βασικές Αρχές Υλοποίησης. Πως επιλέγουμε τις κατάλληλες δραστηριότητες. Που τις απευθύνουμε. Βασικοί Τομείς Οργάνωσης. Προϋπολογισμός και χρηματοδότηση.
ΜΑΘΗΜΑΤΑ 4
Τα (3) Στάδια για καλύτερα αποτελέσματα! Εφαρμόζω τις αποφάσεις μου σε (4) βήματα. Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο! Απλοποίηση της διαδικασίας. Εργαλεία και Τεχνικές. Action Plan 90’ και η δουλειά έγινε!
Bonus Υλικό:
 60’ Εισαγωγικό webinar για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια 1)Διαχείριση και Οργάνωση ΜΚΟ και 2) Χρηματοδότηση ΜΚΟ.

 60’ ατομική συνεδρία με όποιον συμμετέχοντα θα ήθελε μετά το
τέλος του σεμιναρίου.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Εισηγήτρια:

Ανδριάνα Μαρδάκη: είναι δικηγόρος και νομική σύμβουλος ιδιαίτερα σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Ασκεί επίσης ενεργό δικηγορία και έχει ασχοληθεί συστηματικά με το διεθνές δίκαιο στον τομέα των δικαιωμάτων και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας με μακροχρόνια θητεία ήδη από το 1990 σε ελληνικούς και ευρωπαϊκούς θεσμούς ως νομικός εμπειρογνώμονας και μέλος ΔΣ. Είναι ιδρυτικό μέλος και έχει την διεύθυνση του πολιτιστικού κι εκπαιδευτικού οργανισμού Cosmos of Culture και επίσης διδάσκει σε επιμορφωτικά σεμινάρια ενηλίκων θέματα επιχειρηματικότητας και management. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Υλικό σεμιναρίου: Τα σεμινάρια υποστηρίζονται από σημειώσεις, υποδείγματα, σχεδιαγράμματα, ασκήσεις, βιβλιογραφία. Βεβαίωση Παρακολούθησης: Στους συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν το σεμινάριο, θα δοθεί ανάλογη βεβαίωση.

Κόστος σεμιναρίου: Από την αρχική αξία των 200 Ευρώ, κι επειδήαποτελεί ένα ολοκαίνουργιο σεμινάριο προσφέρεται και σε συνεργασία με το Growth Hub και το Uni.ties, σας το προσφέρουμε στην τιμή των 90 ευρώ αν αναφέρετε τον κωδικό "GROW90".

Εγγραφές: Συμπληρώστε την αίτηση εγγραφής στην ιστοσελίδα μας http://www.cosmosofculture.org/seminaria

Η στείλτε την στο seminars@cosmosofculture.org.

Επικοινωνία:
 Με e-mail στο seminars@cosmosofculture.org
 Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 9769271, 6977570928 (Δευ-Πα ώρες 17.00-20.00 και Σάββατο 11.00-14.00). Cosmos of Culture, εκπαιδευτικός και πολιτιστικός οργανισμός

e-mail: info@cosmosofculture.org
website: www.cosmosofculture.org
facebook: www.facebook.com/cosmosofculture

Author Info

Avatar

Uni-ties.gr

Member since 2 έτη ago
View Profile
Translate »