📢 Εισαγωγή στο Android App Developement – skg.code

Δημοσιεύτηκε από τον/την skg.education στις

Report Abuse

unitiesunities

Σε ποιους απευθύνεται:

Για την συμμετοχή σου στο πρόγραμμα χρειάζονται βασικές γνώσεις προγραμματισμού και όρεξη για να μάθεις. Είναι ιδανικό για φοιτητές και νέους απόφοιτους σχολών πληροφορικής ή και σχετικών σχολών, όπως και για ανθρώπους που σκέφτονται να αλλάξουν κλάδο και θέλουν να ενταχθούν στον τομέα.

Περιγραφή σεμιναρίου:

Μέσα σε 6 εβδομάδες, μαζί με την ομάδα σου, φτιάχνεις μία android app κράτησης εισιτηρίων live events, χρησιμοποιώντας Kotlin, Node JS και MongoDB παίρνοντας καθοδήγηση από έμπειρους μέντορες. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος πριν από κάθε meeting με την ομάδα σου, συμμετέχεις σε ένα 15λεπτο scrum με τους μέντορες καθώς και μπορείς να κλείσεις 1-1 συναντήσεις όσες φορές το χρειαστείς για να λάβεις προσωπική καθοδήγηση και συμβουλές!

Εκτός από το κομμάτι του project έχεις τα διαδραστικά soft skill sessions. Κάθε εβδομάδα αναπτύσσεις και ένα διαφορετικό soft skill και συμμετέχεις σε δραστηριότητες για την καλύτερη εκμάθηση τους. 

Τέλος, με το career coaching, ετοιμάζεις την εικόνα σου για την αγορά εργασίας.

Δηλαδή; Αφότου παρακολουθήσεις τα CV Workshop & Interview Prep session μας σου παρέχουμε αξιολόγηση του βιογραφικού σου καθώς και εξατομικευμένες συμβουλές. Ακόμα, έχεις την δυνατότητα να περάσεις από μία προσομοίωση συνέντευξης με τους expert career coaches μας και να λάβεις feedback για την απόδοση σου καθώς και την απαραίτητη καθοδήγηση.

Αναλυτική περιγραφή του προγράμματος θα βρεις εδώ 

🎟️ Πληροφορίες συμμετοχής

-Εξ Αποστάσεως εκπαίδευση - E-Learning

Προσφορά early bird έως 03/04/2023

Λήξη εγγραφών: 21/04/2023

Περισσότερες πληροφορίες για συμμετοχή   👉 skg.education

🗓️ Πληροφορίες προγράμματος:

Διάρκεια: 6 εβδομάδες

Έναρξη σεμιναρίου: 28/02/2023

Λήξη σεμιναρίου: 11/04/2023

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 👉 info@skg.education

Location

Author Info

Avatar

skg.education

Member since 1 έτος ago
View Profile
Κατηγορίες:

skg.education

Το skg.education προσφέρει μοναδικά προγράμματα προσομοίωσης εργασίας και υπηρεσίες career coaching που σε φέρνουν πιο κοντά στην επόμενή σου δουλειά! Αν είσαι νέος προγραμματιστής τότε το μοναδικό πρόγραμμα 6 εβδομάδων skg.code είναι για εσένα! Αν είσαι στον τομέα του marketing, τότε το πρόγραμμα 6 εβδομάδων skg.marketing είναι αυτό που χρειάζεσαι για να πάρεις όλα τα εφόδια για την καριέρα σου! Και το καλύτερο; Σε όποιον τομέα και να είσαι και σε όποιο στάδιο της καριέρας σου να βρίσκεσαι, μέσω του career coaching και των mock interviews μπορείς να ετοιμαστείς για μια συνέντευξη εργασίας και να τελειοποιήσεις το βιογραφικό σου με τη βοήθεια των έμπειρων ειδικών μας!

Translate »