Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

🚀 Εισαγωγή στο Digital Marketing – skg.marketing

Report Abuse

Αντίγραφο του Έλα μαζί μας να κάνουμε το μέλλον λίγο πιο καθαρό! (1)

Σε ποιους απευθύνεται:

Για την συμμετοχή σου στο πρόγραμμα χρειάζονται βασικές γνώσεις μάρκετινγκ και όρεξη για να μάθεις. Είναι ιδανικό για φοιτητές και νέους απόφοιτους σχετικών σχολών (Τμήμα Οικονομικών, Διοίκησης Επιχειρήσεων κ.α.) όπως και για ανθρώπους που σκέφτονται να αλλάξουν κλάδο και θέλουν να ενταχθούν στον τομέα ή για κάποιον που θέλει να εισάγει την επιχείρηση του στον κόσμο του Digital Marketing.

 

Περιγραφή σεμιναρίου:

Μέσα σε 6 εβδομάδες, μαζί με την ομάδα σου, φτιάχνεις ένα στρατηγικό πλάνο marketing μίας εικονικής επιχείρησης χρησιμοποιώντας έννοιες όπως η έρευνα ανταγωνισμού, τα OKRs και περισσότερα παίρνοντας καθοδήγηση από έμπειρους μέντορες. Ακόμη, κατά τη διάρκεια του προγράμματος κάθε εβδομάδα θα συμμετέχεις σε ένα mentoring call όπου θα σου δίνονται οδηγίες και συμβουλές για την υλοποίηση του project καθώς και σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις 1-1 συναντήσεις όσες φορές το χρειαστείς με τον μέντορά σου για να λάβεις προσωπική καθοδήγηση και συμβουλές!

Εκτός από το κομμάτι του project έχεις τα διαδραστικά soft skill sessions. Κάθε εβδομάδα αναπτύσσεις και ένα διαφορετικό soft skill και συμμετέχεις σε δραστηριότητες για την καλύτερη εκμάθηση τους.

Τέλος, με το career coaching, ετοιμάζεις την εικόνα σου για την αγορά εργασίας.

Δηλαδή; Αφότου παρακολουθήσεις τα CV Workshop & Interview Prep session μας σου παρέχουμε αξιολόγηση του βιογραφικού σου καθώς και εξατομικευμένες συμβουλές. Ακόμα, έχεις την δυνατότητα να περάσεις από μία προσομοίωση συνέντευξης με τους expert career coaches μας και να λάβεις feedback για την απόδοση σου καθώς και την απαραίτητη καθοδήγηση.

Αναλυτική περιγραφή του προγράμματος θα βρεις εδώ 

 

🎟️ Πληροφορίες συμμετοχής

-Εξ Αποστάσεως εκπαίδευση - E-Learning

Έναρξη εγγραφών: 23/01/2023

Προσφορά early bird έως 06/02/2023

Λήξη εγγραφών: 20/02/2023

Περισσότερες πληροφορίες για συμμετοχή   👉 skg.education

 

🗓️ Πληροφορίες προγράμματος:

Διάρκεια: 6 εβδομάδες

Έναρξη σεμιναρίου: 28/02/2023

Λήξη σεμιναρίου: 11/04/2023

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 👉 info@skg.education

Author Info

Avatar

skg.education

Member since 4 μήνες ago
View Profile

Μείνε ενημερωμένος για όλες τις ευκαιρίες από το newsletter μας!

Translate »