Εκπαιδευτικός και Επιχειρηματικός διαγωνισμός του Mindspace με έπαθλο 10,000€!

Δημοσιεύτηκε από τον/την Dimitris Rigas στις

Report Abuse

University Post 3_3 GRUniversity Post 3_3 GR

O επιχειρηματικός διαγωνισμός του Mindspace επέστρεψε. Ο πέμπτος κύλος έχει θέμα “Life Sciences” και αναζητά τους φοιτητές και τους νέους που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν καινοτόμες ιδέες πάνω σε Medical Technology, Biotechnology και Digital Health Applications αλλά και να μάθουν περισσότερα για την επιχειρηματικότητα. 

 

Το Mindspace University αποτελείται από δύο κυρίως μέρη τα οποία διαρκούν 3 περίπου μήνες. Το πρώτο είναι το εκπαιδευτικό μέρος όπου οι συμμετέχοντες παρακολουθούν σεμινάρια από έλληνες και διεθνείς μέντορες όσον αφορά το θέμα του διαγωνισμού αλλά και βασικές έννοιες ή γνώσεις που θα τους χρειαστούν στην πορεία και στο επόμενο στάδιο. Το δεύτερο μέρος είναι το επιχειρηματικό, εκεί οι συμμετέχοντες καλούνται να συλλάβουν την ιδέα τους και να την υλοποιήσουν. Κατά την διάρκεια της ανάπτυξης της ιδέας τους, οι συμμετέχοντες συνεχίζουν να λαμβάνουν συμβουλές και καθοδήγηση από τους μέντορες έτσι, ώστε να φτάσουν στο επιθυμητό για αυτούς αποτέλεσμα. 

Μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού και επιχειρηματικού μέρους, οι καλύτερες 8 ομάδες καλούνται να παρουσιάσουν την ολοκληρωμένη τους ιδέα σε μία ομάδα κριτών και να διεκδικήσουν 10.000€, δωρεάν συμμετοχή σε ένα ταξίδι του Mindspace στην Silicon Valley, δωρεάν εργαλεία και υπηρεσίες που θα τους βοηθήσουν να ιδρύσουν την δική τους start-up και άλλα. 

Οι αιτήσεις έχουν ανοίξει και θα ολοκληρωθούν στις 15 Μαρτίου 2023. Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό και τις αιτήσεις υπάρχουν εδώ: www.mindspace.gr/university

Μπορείτε να βρείτε το Press Release του προγράμματος στα αγγλικά εδώ: https://www.mindspace.gr/post/mindspace-university-life-sciences

Το Mindspace University υποστηρίζεται από: το Libra Foundation, το ΚΕΜΕΛ και το The People’s Trust.

Location

Author Info

Dimitris Rigas

Member since 9 μήνες ago
View Profile
Κατηγορίες:

Translate »