Νέo πρόγραμμα Erasmus+!

Beige-Modern-International-Youth-Day-Poster-1 Beige-Modern-International-Youth-Day-Poster-1

Description

✨Νέo πρόγραμμα Erasmus+! ✨
Τύπος: Youth Seminar
Τίτλος: Think Tank-Chance For Youth: Youth Seminar
Ποιοι: 5 άτομα 18 έως 30 ετών
Που: Αθήνα
Πότε: 9-17/02/2024
🙌Θα ήθελες να πάρεις μέρος στο νέο Youth Seminar με συμμετέχοντες από την Πολωνία, την Τσεχία και την Ελλάδα με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και συζητήσεων με κεντρικό άξονα τη δημιουργία ενός Youth Strategy;
🔶Ο όρος "Youth Strategy" (Στρατηγική για τη Νεολαία) αναφέρεται συνήθως σε σχέδια, πολιτικές ή πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται για την υποστήριξη και ενίσχυση των αναγκών, των δικαιωμάτων και των ευκαιριών των νέων. Ο στόχος είναι συνήθως να προωθηθεί η ενεργός συμμετοχή των νέων στην κοινωνία, να υποστηριχθεί η εκπαίδευσή τους, να προωθηθεί η απασχόλησή τους.
🔶Σε αυτό το πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ομιλίες, να συμμετέχουν σε workshops και να εμβαθύνουν στην τεχνική του brainstorming. Επιπλέον, θα πάρουν μέρος σε ξεναγήσεις και επισκέψεις που κύριο άξονα θα έχουν την έννοια της δημοκρατίας. Αν θα ήθελες να βρεθείς με άλλους νέους και να συζητήσετε για το μέλλον και τις κοινές ανησυχίες σας αλλά και να συνεργαστείτε για ένα κοινό σκοπό τότε μην χάσεις την ευκαιρία!
Γλώσσα Εργασίας: Αγγλικά
✅Καλύπτονται: Καλύπτεται η μετακίνηση μέχρι το ύψος των 100 ευρώ και 100% διαμονή και διατροφή καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος.
☑️Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής: https://bitly.ws/39yoY

Map

Author Info

EUphoria YouthLab

Member since 1 year ago
View Profile
No record found!

Author Info

EUphoria YouthLab

Posted 5 months ago
Chat View Profile

Uni-ties Social

Follow by Email
Facebook
YouTube
LinkedIn
Instagram

Share this article: