Νέo πρόγραμμα Erasmus+!

Δημοσιεύτηκε από τον/την EUphoria YouthLab στις

Report Abuse

Beige-Modern-International-Youth-Day-Poster-1 Beige-Modern-International-Youth-Day-Poster-1
✨Νέo πρόγραμμα Erasmus+! ✨
Τύπος: Youth Seminar
Τίτλος: Think Tank-Chance For Youth: Youth Seminar
Ποιοι: 5 άτομα 18 έως 30 ετών
Που: Αθήνα
Πότε: 9-17/02/2024
🙌Θα ήθελες να πάρεις μέρος στο νέο Youth Seminar με συμμετέχοντες από την Πολωνία, την Τσεχία και την Ελλάδα με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και συζητήσεων με κεντρικό άξονα τη δημιουργία ενός Youth Strategy;
🔶Ο όρος "Youth Strategy" (Στρατηγική για τη Νεολαία) αναφέρεται συνήθως σε σχέδια, πολιτικές ή πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται για την υποστήριξη και ενίσχυση των αναγκών, των δικαιωμάτων και των ευκαιριών των νέων. Ο στόχος είναι συνήθως να προωθηθεί η ενεργός συμμετοχή των νέων στην κοινωνία, να υποστηριχθεί η εκπαίδευσή τους, να προωθηθεί η απασχόλησή τους.
🔶Σε αυτό το πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ομιλίες, να συμμετέχουν σε workshops και να εμβαθύνουν στην τεχνική του brainstorming. Επιπλέον, θα πάρουν μέρος σε ξεναγήσεις και επισκέψεις που κύριο άξονα θα έχουν την έννοια της δημοκρατίας. Αν θα ήθελες να βρεθείς με άλλους νέους και να συζητήσετε για το μέλλον και τις κοινές ανησυχίες σας αλλά και να συνεργαστείτε για ένα κοινό σκοπό τότε μην χάσεις την ευκαιρία!
Γλώσσα Εργασίας: Αγγλικά
✅Καλύπτονται: Καλύπτεται η μετακίνηση μέχρι το ύψος των 100 ευρώ και 100% διαμονή και διατροφή καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος.
☑️Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής: https://bitly.ws/39yoY

Opportunity Location

Author Info

EUphoria YouthLab

Member since 12 μήνες ago
View Profile
Κατηγορίες:

EUphoria YouthLab

Euphoria is an CSO addressed to young people from rural areas of Greece, natives and immigrants. It is run by youth workers who work directly with them using non-formal education. The main aim of the organization is to help young people to develop themselves through non-formal education and alternatives methods of personal and professional empowerment. The organization offers opportunities to young people through European and international projects to interact with young people from other countries, raise awareness for social issues such as gender equality, protection of the environment, violation of human rights, inclusion, diversity and motivates young people to be active citizens and take initiatives in order to improve their lives.

Translate »