Νέο πρόγραμμα Erasmus+!

Δημοσιεύτηκε από τον/την EUphoria YouthLab στις

Report Abuse

IMG_3995-min-1536×1024 IMG_3995-min-1536×1024
Νέο πρόγραμμα Erasmus+! 🗣
Τίτλος: “THINK TANK CHANCE FOR YOUTH: Job Shadowing in Poland”
Τύπος; Job Shadowing 🔎
Ποιοι; 2 άτομα ηλικίας 18 και άνω
Πότε; 16/10-30/10/2023
Πού; BYTOM, Πολωνία
Περιεχόμενο:
Το job shadowing είναι ένας τύπος προγράμματος που δίνει την #ευκαιρία σε #συμμετέχοντες να γνωρίσουν και παρακολουθήσουν δια ζώσης τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται στελέχη σε #ΜΚΟ και οργανώσεις #νεολαίας που ασχολούνται με νέους από περιοχές της υπαίθρου. Οι #συμμετέχοντες του Job Shadowing θα φιλοξενηθούν μαζί με άλλους 2 εκπροσώπους οργανισμών νεολαίας. 👩‍💻👨‍💻
Οι #συμμετέχοντες θα μπορέσουν να συνεργαστούν με την ομάδα του οργανισμού σε #θέματα που σχετίζονται με διεθνή έργα, #εκδηλώσεις, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συνεργασία εντός της περιοχής. Ο #πολωνικός οργανισμός συνεργάζεται με πολλές ΜΚΟ και οργανισμούς εντός της Μητρόπολης GZM, που είναι η μεγαλύτερη μητρόπολη στην #Πολωνία. Κύριοι χώροι εργασίας θα είναι η #Bytom και η #Katowice (πρωτεύουσα της περιοχής). Κατά τη διάρκεια του προγράμματος στην #Πολωνία, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να εξοικειωθούν με το #έργο μίας ΜΚΟ, με τις τοπικές κοινότητες και να λάβουν μέρος σε #εκδηλώσεις.
✅Καλύπτονται: 100% διαμονή και διατροφή καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος και επιστρέφεται το 100% των εισιτηρίων, μέχρι το ύψος των 300 ευρώ στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+.
Περισσότερες #πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής: https://bitly.ws/TiBE
Προθεσμία: 16/09/2023

Opportunity Location

Author Info

EUphoria YouthLab

Member since 12 μήνες ago
View Profile
Κατηγορίες:

EUphoria YouthLab

Euphoria is an CSO addressed to young people from rural areas of Greece, natives and immigrants. It is run by youth workers who work directly with them using non-formal education. The main aim of the organization is to help young people to develop themselves through non-formal education and alternatives methods of personal and professional empowerment. The organization offers opportunities to young people through European and international projects to interact with young people from other countries, raise awareness for social issues such as gender equality, protection of the environment, violation of human rights, inclusion, diversity and motivates young people to be active citizens and take initiatives in order to improve their lives.

Translate »