Νέο πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας στη Σλοβενία!

Νέο πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας στη Σλοβενία!

Report Abuse

WhatsApp-Image-2024-03-01-at-14.18.09 WhatsApp-Image-2024-03-01-at-14.18.09

Description

🌞Νέο πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας στη Σλοβενία!

Τίτλος: We will wake up Ormož!
Ποιοι: 5 άτομα 18-30 ετών
Πού: Ormož, Σλοβενία
Πότε: 13- 28.05.2024
Προθεσμία αιτήσεων: 8.03

🤩Οι #εθελοντές θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν και να πραγματοποιήσουν #δραστηριότητες στο #κέντρο νεότητας του #οργανισμού υποδοχής, το οποίο αποτελεί σημείο κατατεθέν για την πόλη, όπου οι #νέοι όλων των ηλικιών και απόψεων έχουν την #ευκαιρία να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν διάφορες #δεξιότητες ενώ τους παρουσιάζεται η ευκαιρία να #συμμετέχουν σε πρακτικές και δραστηριότητες μη τυπικής #εκπαίδευσης και κατάρτισης νέων σε τοπικό επίπεδο.

☀️Στο #εθελοντικό αυτό πρόγραμμα των δύο εβδομάδων οι εθελοντές θα έχουν την #ευκαιρία να συμμετέχουν σε πολλαπλές #δραστηριότητες και #εκδηλώσεις που θα στηρίξουν και θα ενδυναμώσουν την τοπική κοινότητα. Μερικές από αυτές τις δραστηριότητες είναι:

🔸Βοήθεια στη #διοργάνωση #εκδηλώσεων, όπου και οι ίδιοι εθελοντές θα παρουσιάσουν δικές τους δραστηριότητες (μουσική, αθλητισμός, τέχνη κλπ.)
🔸Εργαστήρια με #εφήβους και #παιδία
🔸Εκπροσώπηση της #χώρας τους
🔸Προώθηση του #έργου Erasmus+
🔸Παράσταση σε #εκδηλώσεις

✅Καλύπτονται: 100% διαμονή καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος και επιστρέφεται ποσό των εισιτηρίων, μέχρι το ύψος που ορίζει το πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος European Solidarity Corps (275 ευρώ). Επίσης χορηγείται ποσό για διατροφή και ημερήσιο επίδομα (pocket money).

🇪🇺Στους συμμετέχοντες μετά το τέλος του προγράμματος, θα δοθεί το πιστοποιητικό Youthpass που είναι αναγνωρισμένο σε όλη την Ε.Ε.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://bitly.ws/3eFAV

Map

Author Info

EUphoria YouthLab

Member since 1 year ago
View Profile
No record found!

Opportunity Owner Info

EUphoria YouthLab

Posted 1 month ago
Chat View Profile

Share this article: