Το Foundit πάει ξανά στη Ρόδο!

Δημοσιεύτηκε από τον/την Uni-ties.gr στις

Report Abuse

Bizrupt_003-1198×800Bizrupt_003-1198×800

Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από το προηγούμενό μας Foundit training στη Ρόδο, επομένως είναι στιγμή να επιστρέψουμε στο Νησί των Ιπποτών! O 16ος κύκλος του δωρεάν προγράμματος επιχειρηματικότητας Foundit θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στο νησί της Ρόδου, 16 – 20 Ιανουαρίου!

Το Foundit είναι ένα δωρεάν, ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας που απευθύνεται σε νέους, μεταξύ 18-35 ετών, που θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση ή έχουν ξεκινήσει επιχειρηματική δραστηριότητα -max 12 μήνες- και νιώθουν ότι χρειάζονται υποστήριξη.

Το Foundit απευθύνεται σε νέους που μένουν στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, γι’ αυτό και επισκεπτόμαστε για δεύτερη φορά το νησί της Ρόδου, το κέντρο των Δωδεκανήσων. Από τη Δευτέρα 16 έως και την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, κάθε απόγευμα από τις 17:00 έως τις 21:00, θα συζητάμε για επιχειρηματικές ιδέες στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.

Έχεις μία επιχειρηματική ιδέα που θέλεις να εξελίξεις σε πραγματική επιχείρηση ή έχεις μόλις ξεκινήσει την επιχείρηση σου και χρειάζεσαι βοήθεια; Δήλωσε συμμετοχή στο Foundit! Μπορείς να στείλεις την αίτηση συμμετοχής σου για τον 16ο κύκλο μέχρι τις 12/01.

Δήλωσε συμμετοχή έως 12/01 εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα εδώ

Location

Author Info

Avatar

Uni-ties.gr

Member since 3 έτη ago
View Profile
Κατηγορίες:

Uni-ties.gr

Το University Opportunities (Uni-ties) είναι η πρώτη πλατφόρμα ανακάλυψης και πληροφόρησης διαθέσιμων ευκαιριών για νέους και φοιτητές στην Ελλάδα οι οποίες μπορούν να συμβάλλουν στην προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη αλλα και στην εξάσκηση απαραίτητων γνώσεων και δεξιοτήτων που απαιτεί η σύγχρονη εποχή!

Translate »