Το TEDx mavili Square από την Deloitte επιστρέφει σε λίγες μέρες!

Δημοσιεύτηκε από τον/την TEDx Mavili Square στις

Report Abuse

TEDxTEDx

Mavilians Επιστρέψαμε! Το Σάββατο στις 6 Μαΐου του 2023 στις 09:00, το ετήσιο, υβριδικό event του TEDx Mavili Square, επιστρέφει στην Πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων για 6η συνεχόμενη χρονιά, με σκοπό να ανακαλύψει την δική του εὖtopia!

Η μεγαλύτερη γιορτή διάδοσης ιδεών επιστρέφει έτοιμη να διαδώσει ιδέες που αξίζουν να διαδοθούν. Στο φετινό μας πρόγραμμα συμμετέχουν 8 Διεθνείς Ομιλητές, 13 Ομιλητές και Performances από κάθε γωνιά της Ελλάδος, περισσότερα από 10 Career Talks έτοιμα να μας δώσουν όλα τα εφόδια για την αγορά εργασίας και πάνω από 150 ευκαιρίες καριέρας, και αυτά είναι μόνο μερικά από αυτά που θα συναντήσετε είτε στις αίθουσες του Συνεδριακού Κέντρου «Κάρολος Παπούλιας», είτε εξ αποστάσεως! 

Το μεγαλύτερο TEDx Event της Βόρειας Ελλάδος σας υπόσχεται μια μέρα γεμάτη αισιόδοξα μηνύματα, και μοναδικές στιγμές χαράς και συζητήσεων. 

Τι είναι το Metaverse και πως μπορεί να αλλάξει τον κόσμο; Ποιος είναι ο Iain Liam Ward και πως είναι να ζεις με Καρκίνο του Εγκεφάλου τελικού σταδίου; Θα ανακαλύψουμε πως είναι η ζωή μιας επιζήσασας της επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου καθώς και τι είναι ο όρος «Dark Tourism». Μαζί μας στην κεντρική σκηνή του TEDx Mavili Square ο Αντώνης Σρόιτερ που θα μας μιλήσει για την χαρά της διαφωνίας με τους άλλους αλλά και με τον ίδιο μας τον εαυτό, ενώ παράλληλα η Αναστασία Σαραντίδου και η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου θα μοιραστούν τις δικές του ιδιαίτερες ιστορίες. Θα μάθουμε τι είναι η «the line» πόλη και πως θα αλλάξει το μέλλον της αρχιτεκτονικής από τον Πιέρο Πιερή. Τέλος  η Μπέττυ Μαγγίρα θα διασαφηνίσει τον πολυδιάστατο ρόλο της Ελληνίδας γυναίκας του σήμερα και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα μοιραστεί μαζί μας προσωπικά βιώματα και τον τρόπο του να ξεπερνάς οποιαδήποτε κριτική. 

Αυτά και άλλα πολλά το Σάββατο 6 Μαΐου 2023, στις 09:00 στο Συνεδριακό Κέντρο «Κάρολος Παπούλιας» στα Ιωάννινα. Μπείτε στο www.tedxmavilisquare.com και επιλέξτε το εισιτήριο που επιθυμείτε και γίνετε και εσείς μέρος στο πιο μεγάλο γεγονός της Ηπείρου και όχι μόνο.

Social media platforms:

Facebook: www.facebook.com/TEDxMaviliSquare/

Site: www.tedxmavilisquare.com/

Instagram: www.instagram.com/tedxmavilisquare/

LinkedIn: www.linkedin.com/company/tedxmavilisquare

YouTube: www.youtube.com/TEDxMaviliSquare

TikTok: www.tiktok.com/@tedxmavilisquare/

Twitter: www.twitter.com/TEDxMaviliSq

Spotify: https://open.spotify.com/user/31up2agtun443yhndvenntcrdoym

Location

Author Info

Avatar

TEDx Mavili Square

Member since 12 μήνες ago
View Profile
Κατηγορίες:

TEDx Mavili Square

TEDxMaviliSquare is a local, independently organized event that aims to bring people together to share a TED experience. Spreading ideas from Epirus to the World.❌ #tedxmavilisquare #BeAMavilian #MaviliansNewEra

Translate »