Συμμετοχή στην Ομάδα “Solidarity for Fashion” | Βιώσιμη μόδα και εθελοντισμός

Δημοσιεύτηκε από τον/την Solidarity for Fashion στις

Report Abuse

22

Καλούμε όλους τους δημιουργικούς και με πάθος για αλλαγή νέους να ενταχθούν στην ομάδα μας! Αν είσαι ένας νέος που διψά για γνώση και θέλεις να κάνεις τη διαφορά στον κόσμο, τότε είσαι ο ιδανικός υποψήφιος για εμάς.

Στο "Solidarity for Fashion", εσύ θα έχεις την ευκαιρία:

🎨 Να Σχεδιάσεις δικές σου καμπάνιες επικοινωνίας προκειμένου να ευαισθητοποιήσεις το κοινό για τις επιπτώσεις του fast fashion. 

🎤 Να διοργανώσεις events που θα ενημερώνουν τον κόσμο για τις περιβαλλοντικές και κοινωνικές επιπτώσεις του fast fashion. 

📘Να σχεδιάσεις και να υλοποιήσεις εκπαιδευτικά προγράμματα και workshop. Να συμβάλεις στη διδασκαλία και την εκπαίδευση ενηλίκων με ενδιαφέρον για την βιώσιμη μόδα.

🌏 Να Επηρεάσεις την κοινότητα προς έναν πιο βιώσιμο δρόμο, αλλάζοντας την καταναλωτική συνείδηση της κοινωνίας μέσα από events 

🌱 Να Συμβάλεις στη δημιουργία μιας πιο οικολογικής, ηθικής και βιώσιμης μόδας, προάγοντας την υπεύθυνη κατανάλωση.

👗 Είσαι έτοιμος/η να κάνεις τη διαφορά; Αν η Αθήνα είναι ο τόπος σου και θέλεις να συμμετέχεις στην ομάδα μας, είσαι ευπρόσδεκτος/η!

‌📌 Γίνε μέλος της ομάδας που επιθυμεί να φέρει αλλαγή στον κόσμο της μόδας. Συμπλήρωσε έως τις 01/10 τη φόρμα συμμετοχής: 

https://forms.gle/mEgpEjykdubAjysS7

‌👉 Η μόδα μπορεί να είναι βιώσιμη, εσύ μπορείς να βοηθήσεις! Μπες στη σελίδα μας @Solidarityforfashion για να μας γνωρίσεις καλυτέρα!

Location

Author Info

Avatar

Solidarity for Fashion

Member since 2 μήνες ago
View Profile
Κατηγορίες:

Solidarity for Fashion

H ομάδα Solidarity for fashion είναι μία πρωτοβουλία νέων με στόχο την ενημέρωση για τις περιβαλλοντικές και κοινωνικές συνέπειες του fast fashion και την υιοθέτηση πιο βιώσιμων καταναλωτικών συνηθειών. Δραστηριοποιείται από το 2020 ως εθελοντική ομάδα και στοχεύει στη δημιουργία μίας κοινότητας για τη βιώσιμη και ηθική μόδα, ενός ασφαλούς χώρου όπου τα άτομα από όλες τις ηλικιακές ομάδες ενώνονται, προβληματίζονται, ανταλλάσσουν απόψεις, εκφράζονται και δημιουργούν, συνεργάζονται και αλληλοβοηθούνται.

Translate »