Συμμετοχή στην Ομάδα “Solidarity for Fashion” | Βιώσιμη μόδα και εθελοντισμός

Συμμετοχή στην Ομάδα “Solidarity for Fashion” | Βιώσιμη μόδα και εθελοντισμός

Report Abuse

2 2

Description

Καλούμε όλους τους δημιουργικούς και με πάθος για αλλαγή νέους να ενταχθούν στην ομάδα μας! Αν είσαι ένας νέος που διψά για γνώση και θέλεις να κάνεις τη διαφορά στον κόσμο, τότε είσαι ο ιδανικός υποψήφιος για εμάς.

Στο "Solidarity for Fashion", εσύ θα έχεις την ευκαιρία:

🎨 Να Σχεδιάσεις δικές σου καμπάνιες επικοινωνίας προκειμένου να ευαισθητοποιήσεις το κοινό για τις επιπτώσεις του fast fashion. 

🎤 Να διοργανώσεις events που θα ενημερώνουν τον κόσμο για τις περιβαλλοντικές και κοινωνικές επιπτώσεις του fast fashion. 

📘Να σχεδιάσεις και να υλοποιήσεις εκπαιδευτικά προγράμματα και workshop. Να συμβάλεις στη διδασκαλία και την εκπαίδευση ενηλίκων με ενδιαφέρον για την βιώσιμη μόδα.

🌏 Να Επηρεάσεις την κοινότητα προς έναν πιο βιώσιμο δρόμο, αλλάζοντας την καταναλωτική συνείδηση της κοινωνίας μέσα από events 

🌱 Να Συμβάλεις στη δημιουργία μιας πιο οικολογικής, ηθικής και βιώσιμης μόδας, προάγοντας την υπεύθυνη κατανάλωση.

👗 Είσαι έτοιμος/η να κάνεις τη διαφορά; Αν η Αθήνα είναι ο τόπος σου και θέλεις να συμμετέχεις στην ομάδα μας, είσαι ευπρόσδεκτος/η!

‌📌 Γίνε μέλος της ομάδας που επιθυμεί να φέρει αλλαγή στον κόσμο της μόδας. Συμπλήρωσε έως τις 01/10 τη φόρμα συμμετοχής: 

https://forms.gle/mEgpEjykdubAjysS7

‌👉 Η μόδα μπορεί να είναι βιώσιμη, εσύ μπορείς να βοηθήσεις! Μπες στη σελίδα μας @Solidarityforfashion για να μας γνωρίσεις καλυτέρα!

Map

Author Info

Avatar

Solidarity for Fashion

Member since 7 months ago
View Profile
No record found!

Opportunity Owner Info

Solidarity for Fashion

Solidarity for Fashion

Posted 7 months ago
Chat

View Profile

Share this article: