Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Envolve Award Greece 2022 – A celebration open to the ecosystem

  • από
  • 1 Ιουνίου, 20221 Ιουνίου, 2022

Η ανακοίνωση των νικητών του Envolve Award Greece 2022 θα πραγματοποιηθεί την
Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 18:00 – 21:30, στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, Στέφανου Δέλτα 15, Ψυχικό.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Σάκης Τανιμανίδης, φιλοξενώντας δυναμικές συζητήσεις και fireside chats με μέλη της ελληνικής κυβέρνησης και του οικοσυστήματος καινοτομίας. Μετά την ανακοίνωση των νικητών θα ακολουθήσει γιορτή για τα 10 χρόνια του Envolve – ελάτε και εσείς μαζί με φίλους και συνεργάτες από το οικοσύστημα.

Εάν δεν μπορείτε να τα καταφέρετε ή εξακολουθείτε να τηρείτε κοινωνική απόσταση, το Envolve Award Greece 2022 θα μεταδίδεται ζωντανά στην πλατφόρμα διαδικτυακής μετάδοσης του Chorus Call Hellas τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά.

Κάντε την εγγραφή σας εδώ

18.00 – 18.45 Εγγραφές

19.00 – 21.30 Envolve Award Greece 2022

21.30 – 23.30 Reception & 10-Year Celebration Party

• Διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης.

• Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στο θέατρο και σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.

• Με την παρουσία σας στην εκδήλωση, εισέρχεστε σε μια περιοχή όπου θα πραγματοποιηθεί λήψη φωτογραφιών, ήχου και βίντεο. Με την είσοδό σας στους χώρους της εκδήλωσης, συναινείτε σε συνεντεύξεις, φωτογραφίες, ηχογράφηση, εγγραφή βίντεο, καθώς και την κυκλοφορία τους, δημοσίευση, έκθεση ή αναπαραγωγή που θα χρησιμοποιηθεί για ειδήσεις, διαδικτυακές εκπομπές, προωθητικούς σκοπούς, τηλεοπτικές εκπομπές, διαφήμιση, συμπερίληψη σε ιστότοπους, μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή οποιονδήποτε άλλο σκοπό από το Envovle Entrepreneurship και τις θυγατρικές και εκπροσώπους της. Εάν επιθυμείτε να μη συμπεριληφθείτε σε αυτό το υλικό, ενημερώστε την ομάδα του Envolve Entrepeneurship μέσω e-mail στη διεύθυνση teamgr@envolveglobal.org.

Δείτε εδώ την περσινή μας βράβευση.