3+1 Λόγοι για να έρθεις στο YouthSpeak Forum

#1 Θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους

Το YouthSpeak Forum είναι ένας χώρους που μαζεύονται οι νέοι με ιδέες που θέλουν να τις κάνουν πράξη. Θα ήταν υπέροχο να τους γνώριζες όλους.

Θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις και άτομα με διαφορετικά backgrounds από το δικό σου. Θα έχει την ευκαιρία να κάνεις τις καλύτερες συζητήσεις και να μάθετε πολλά ο ένας τον άλλον.

#2 Θα αποκτήσεις καινούριες ικανότητες

Το Forum οργανώνεται από νέους για νέους και έχει ως στόχο να σε κάνει εκείνη την ημέρα να περάσεις από τα στάδια του να ακούσεις, να συζητήσεις, να εμπνευστείς και να δημιουργήσεις. Σκοπός της ημέρας είναι να φύγεις πιστεύοντας ακόμη περισσότερο ότι έχεις την ικανότητα να πας ένα βήμα πιο πέρα.

#3 Θα έχεις την ευκαιρία να συμμετάσχεις σε δημιουργικά workshops

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, θα συνεργαστείς με μια ομάδα νέων με στόχο να κατανοήσετε ένα ζήτημα αλλά και να δημιουργήσετε μαζί λύσεις. Μέσα από αυτή τη δραστηριότητα θα σου δοθεί η δυνατότητα να βιώσεις την εμπειρία μιας ομάδας.

#4 Θα εμπνευστείς με ιδέες

Φεύγοντας από το YouthSpeak θα νιώθεις πως μπορείς να συνεχίσεις μία νέα αρχή για κάτι μεγαλύτερο. Με αυτό το όραμα θα μπορείς να κάνεις νέα, καλύτερα πράγματα για σένα αλλά και για τους γύρω σου.

Μην το σκέφτεσαι και άρπαξε την ευκαιρία
Κάνε την αίτηση σου εδώ!

Ετικέτες: