Νέο πρόγραμμα Erasmus+ στην Πολωνία!

Δημοσιεύτηκε από τον/την EUphoria YouthLab στις

Report Abuse

Brown Minimal Improve Writing Skills Instagram PostBrown Minimal Improve Writing Skills Instagram Post
📣Νέο πρόγραμμα Erasmus+ στην Πολωνία!
Τίτλος: “DESIGN. THINK. CREATE” 🤩
Είδος: Training Course
Ποιοι: 5 άτομα
Πού: Łomża (Nowogród), Πολωνία
Πότε: 7 - 16.07.2023
Θα ήθελες να ταξιδέψεις στην Πολωνία, να έρθεις σε επαφή με νέα άτομα και μαζί να εξελίξετε την δημιουργικότητα σας; Αν σε ενδιαφέρει ο τομέας της νεολαίας και πως μπορείς να εκφράσεις την δημιουργικότητα σου τότε αυτό το πρόγραμμα θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις τις δεξιότητες σου αλλά και να ανακαλύψεις χρήσιμα εργαλεία για την καθημερινότητα σου. 🆒
Σε αυτό το πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα μάθουν να εξετάζουν ένα πρόβλημα από πολλές οπτικές γωνίες και να αναζητούν λύσεις με νέους τρόπους. Επιπλέον, σε έναν κόσμο υπερφορτωμένο με πληροφορίες, θα έρθουν σε επαφή με την αξία του σκίτσου και της γραφικής καταγραφής που αποτελούν χρήσιμα εργαλεία για την αφομοίωση πληροφοριών. Στόχος είναι να μάθουν πως να κρατάνε αποτελεσματικές σημειώσεις, να δημιουργουν flipcharts, να ζωγραφίζουν αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας διάφορα στοιχεία, να οπτικοποιούν πληροφορίες με διάφορες μορφές, να επιλέγουν τα κατάλληλα χρώματα και να γράφουν αποτελεσματικά ως γραφίστες. 🖌
Γλώσσα Εργασίας: Αγγλικά
Καλύπτονται: 100% διαμονή και διατροφή καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος και επιστρέφεται το 100% των εισιτηρίων, μέχρι το ύψος των 275 ευρώ στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+.
🇪🇺Στους συμμετέχοντες μετά το τέλος του προγράμματος, θα δοθεί το πιστοποιητικό Youthpass που είναι αναγνωρισμένο σε όλη την Ε.Ε.
⌛️Προθεσμία: 17/06/2023
✅Περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής: http://bitly.ws/Hppa

Location

Author Info

EUphoria YouthLab

Member since 7 μήνες ago
View Profile
Κατηγορίες:

EUphoria YouthLab

Euphoria is an CSO addressed to young people from rural areas of Greece, natives and immigrants. It is run by youth workers who work directly with them using non-formal education. The main aim of the organization is to help young people to develop themselves through non-formal education and alternatives methods of personal and professional empowerment. The organization offers opportunities to young people through European and international projects to interact with young people from other countries, raise awareness for social issues such as gender equality, protection of the environment, violation of human rights, inclusion, diversity and motivates young people to be active citizens and take initiatives in order to improve their lives.

Translate »